Beza Durian D2 D13 D24 D200 Duri Hitam Ioi Dan Musang King Youtube

Beza Durian D2 D13 D24 D200 Duri Hitam Ioi Dan Musang King Youtube

Kami dah makan durian ioi. serious puashati. walaupun beli 4 biji shj semua elok molek tiada yang rosak, tiada tengit4.5kg = rm158.00 shj.rezeki. asyik terba. Tak mampu kita nak beli buah durian musang king dan duri hitam,apa yg boleh buat kita beli anak pokok dan tanam,mudah mudahan dapat kita merasa sikit hari na. Sehari sebelum pkpd untuk negeri selangor, ajak suami makan durian…sambil tu bawa anak anak keluar sebab bila pkpd hanya ketua keluarga je boleh keluar rumah. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how works test new features press copyright contact us creators. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how works test new features press copyright contact us creators.

Beza Durian D2, D13, D24, D200 Duri Hitam, Ioi Dan Musang King?

kami dah makan durian ioi. serious puashati. walaupun beli 4 biji shj semua elok molek tiada yang rosak, tiada tengit 4.5kg durian #musangking #durianbawor perkara pertama seorang penanam durian perlu melakukan dengan betul ialah apabila vlog 63 hai kali ni aku cuba durian musang king, d24 dan 101. memang rasa dia lain lain beb. warna pun lain. siapa yang bagi elakkan tertipu atau terkeliru ketika membeli atau mendapatkan anak pokok duri hitam d200. varieti ini juga dikenali dengan harini kita test rasa black thorn juga dikenali duri hitam atau ochee, register code d200,buat masa sekarang black thorn adalah beza is musang king dibanding dengan udang merah. durian kampung, durian d24, durian kampung kawin, durian hor harga anak pokok durian d24, musang king, mothong, cikgu wi, d24, ioi, d13, asfa 50 & banyak lagi. pelbagai harga musang king vs ochee duri hitam, mana yang terbaik ? alhamdulillah kita mendapat durian musang king dan ochee dari durian klon dijual dengan harga yang tinggi di pasaran. oleh itu, penting untuk kita mengenali ciri ciri varieti durian klon di durian xo d24 | durian d13 | musang king please subscribe my channe zulkepli amin yusof.

Related image with beza durian d2 d13 d24 d200 duri hitam ioi dan musang king youtube

Related image with beza durian d2 d13 d24 d200 duri hitam ioi dan musang king youtube